Meny

FORRETTER 

Husets fiskesuppe
Fisk, reker, vårløk og gulrot. Serveres med brød og smør
115,-

Stekt kamskjell
Ertepuré, balsamicokaramell, cherrytomat og bacon
150,-

Hval Carpaccio
Hvalkjøtt med urter, Steinfjording geitost, olivenolje og ristede valnøtter
150,-

Boknafisksalat
Ruccola, bacon rødløk, vårløk, tomat og sennepssaus med trøffeltang
145,-


HOVEDRETTER FISK

Ovnsbakt sei
Løkconfit, spekeskinke, fiskesaus med basilikum og potetpuré med trøffelolje
285,-

Stekt kveite
Kveitefilet med ett dryss av Lofoten Seaweeds Umami, sautert hjertesalat, spinat, sukkererter, bakt cherrytomat, limesaus og bakt potet
305,-

Stekt tørrfisk
Gulrot, gule beter, bacon, hvitløksskum, ertesaus og kokte poteter
325,-


VEGETAR
*Spør din servitør


HOVEDRETT KJØTT

 Indrefilet av okse
Asparges, fritert skorsonnerot, pastinakkpuré, bjørnebærsaus og urtebakt potet
325,-

Lammeskank
Bakte rotgrønnsaker, rosemarinsaus og potetpuré
287,-


DESSERT

Multetrifli
Lakkamarinerte multer, vaniljekrem, kakekrumme og pisket krem
135,-

Sjokoladeparfait
Espressokaramell, ristede mandelflarn og bringebærsaus
130,-

Husets Sorbet trio
Blåbær, bringebær og lime
125,-

Osteplett
Et utvalg av gode oster fra Lofoten Gårdsysteri, salte kjeks, ingefærkokt pære, trøffeltangsalt og ristede valnøtter
145,-


VINMENY

Prosecco:
Freixenet Extra Dry
Prosecco, Italia

Hvitvin:
Marius, M. Chapoutier 2015
Pays d’Oc, Frankrike
Pieropan Soave Classico 2016
Veneto, Italia
Vionta, Albariño 2016
Rias Baixas, Spania
Thomas Schmitt Riesling, Privat Collection Cabinett
Mosel-Saar-Ruwer, Tyskland
Husets hvitvin

Rødvin:
Les Abeilles, Côtes du Rhône 2014
Rhone, Frankrike
Mabis-Biscardi Neropasso
Veneto, Italia
Villa Silvia Tuscany Red 2014
Toscana, Italia
Quinta do Correio Tinto 2014
Dão, Portugal
Marques De Caceres Crianza
Rijoa, Spania
Husets rødvin

Dessertvin:
Recioto della Valpolicella

Cassotto del Merlot, Italia
Sherry Triana, Pedro Ximenez
Jerez, Spania
Fonseca Porto, 20 years old
Vila Nova, de Gaia, Portugal